Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. Genom att använda sajten godkänner du vår cookiepolicy. OK

Välgörenhet

Presenter för välgörenhet brukar oftast omfatta en donation till en hjälporganisation. Du betalar in en summa pengar och får ett gåvocertifikat tillbaka. De flesta välgörenhetsorganisationer har vackra gåvocertifikat där det klart framgår att pengar har skänkts och till vilket syfte. Att skänka pengar till välgörande ändamål är ett uppskattat alternativ till att ge en vanlig present.

Svenska välkända välgörenhetsorganisationer är bland annat Stadsmissionen, Rädda barnen, Amnesty mm. På senare tid har det dykt upp allt fler alternativ. Många biståndsorganisationer har blivit allt mer kreativa med sina presentförslag. Det går t ex att köpa getter och grisar till fattiga familjer, utbilda barnmorskor eller borra brunnar. Ett annat förslag är skänka pengar till något som ligger mottagaren varmt om hjärtat, kanske kampen mot bröstcancer, stöd till föräldrar på stan, organisationer mot djurförsök mm.

Ålder
Pris
Dela på Facebook
Gillar du denna sida?
Dela gärna med dina vänner