Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. Genom att använda sajten godkänner du vår cookiepolicy. OK

Skänk en get

Med denna välgörenhetspresent stödjer du leprasjuka i Nepal att få en nystart i livet. Under rehabiliteringsfasen får dessa personer en get samt utbildning i djurskötsel. Geten ger dem möjlighet att med egna medel försörja sig och sin familj.

När du köper en gåva i Läkarmissionens gåvoshop så kan du ladda ner ett gåvobevis som du ger bort till mottagaren. På gåvobeviset står till vilket ändamål du har skänkt pengar.

150 - 2000 kr

Köp den här produkten hos Läkarmissionen. Länken öppnas i ett nytt fönster.

Dela på Facebook
Dela på Facebook

Kanadensiskt välgörenhetsorganisation hjälper familjer i Afrika

Plan Canada är en kanadensisk välgörenhetsorganisation. I denna video beskrivs hur familjer kan försörja sig genom att "låna" getter som de tar hand om. När getterna har förökat sig så ges barnen bort, men familjen får behålla de ursprungliga getterna. Under tiden så används getspillningen till att gödsla åkrar mm. Detta program är inte samma som beskrivs ovan, men ger en fin introduktion till hur djur kan skapa bättre förutsättningar för fattiga människor.

Relaterade produkter

Tillfällen:
Kategorier:
Personlighet: