Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. OK
 

Pröva på terräng­körning

Köra offroad – en upplevelse som pumpar igång pulsen på ett ögonblick. Kämpa dig fram över stock och sten i olika adrenalinframkallande fordon. Kör över saker du inte trodde att du kunde köra över, uppför, nerför, genom vatten och lera. En otroligt häftig upplevelse för den som söker kickar och utmaningar!

Terrängbana i Strängnäs

Kör Jeep i Strängnäs på en bana med hinder som diken, stenar, stubbar, vatten och berg. Den här roliga utmaningen sköts under ledning av en instruktör.

995 kr
Strängnäs

Greatdays.se

Köp Greatdays.se
Kuperad bana med hinder

Här kör du Jeep på en hinderbara och får mer kunskap om terrängkörning. En upplevelse som passar både erfarna och oerfarna förare.

795 kr
Glemmingebro

Greatdays.se

Köp Greatdays.se
Terräng­körning med Jeep

Här får du testa vad en fyrhjulsdriven jeep klarar av. Tillsammans men en instruktör får du testa på varierad terrängkörning under ca 1-2 timmar.

795 kr
Kågeröd, Stockholm

Upplevel­se.com

Köp Upplevel­se.com
Terräng­körning i Hammar­strand

Under 2 timmar får du en grundläggande kurs i offroadkörning tillsammans med en instruktör. På den specialanpassade banan lär du dig att hantera en bil i utmanande terräng. 

1895 kr
Hammarstrand

Upplevel­se.com

Köp Upplevel­se.com
Kör Buggy i Stockholm

Buggy är en extremt terrängtålig fyrhjuling och det perfekta fordonet att ta dig igenom hinder och andra utmaningar med. Här blir du guidad av en instruktör medan du kör på en rolig äventyrsbana i Stockholm.

995 kr
Stockholm

Happy-day.se

Köp Happy-day.se