Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. Genom att använda sajten godkänner du vår cookiepolicy. OK

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är alltid en uppskattad present. Det finns något som passar de flesta personer. Den äventyrlige kan få sin adrenalinkvot uppfylld i ett jaktflygplan eller sportbil. Andra personer kanske hellre utmanar luktsinnet på en vinprovning eller utforskar sin kreativitet med målning eller fotografering.

Det bästa med att ge bort en upplevelse är att minnena lever kvar länge. Ofta får mottagaren vara med om något han eller hon aldrig skulle göra på egen hand. Att ge bort en upplevelse är mycket mer än en vanlig present, det är något som förgyller vardagen under lång tid.

Hej, du får bättre presenttips om du anger vem du söker present till. Börja här...

Presenten får kosta minst kr och mest kr.

 
Laga mat tillsammans med professionella kockar och andra matintresserade. En kväll full av tips och inspiration för den matintresserade.

990 - 1495 kr

Lär dig köra rally tillsammans med en erfaren instruktör. Du lär dig hantera bilen i hög hastighet på både asfalt och grus.

3500 kr (Upplevelsepresent.se)

Upplevelser ger minnen för livet. Ett presentkort på en upplevelse är ett bra sätt att låta mottagaren bestämma vilken dröm han eller hon vill uppfylla.

100 - 5000 kr (Upplevelse.com)

En champagneprovning tar dig med på en resa i glitter och glamour. En champagneexpert vägleder genom druvor, bubblor och historia.

595 kr (LiveIt.se)

En helikoptertur ger dig möjlighet att upptäcka dina hemtrakter på ett helt nytt sätt. Det är också ett bra sätt att sprida lite stjärnglans på någons födelsedag.

1245 - 4995 kr

Vinprovning är en trevlig aktivitet som passar såväl vinkännaren som den glada amatören. En kunnig handledare guidar genom druvor, distrikt och årgångar.

395 - 2700 kr

Att en gång i livet köra en Lamborghini eller annan supersportbil är en dröm för många. En provkörning blir ett minne som räcker hela livet.

695 - 8000 kr

Glasblåsning är en populär present för kreativa personer. Designa och tillverka ditt eget glasföremål under ledning av professionella glasblåsare.

595 - 1790 kr

En present till den sanna ölälskaren. På en ölprovning får man lära sig om ölets spännande historia samt naturligtvis provsmaka flera varianter av detta skummande guld.

300 - 1795 kr

On the rocks, straight up eller som ingrediens i en drink. På en whiskyprovning får du inblick i whiskyns intressanta historia.

395 - 4400 kr

Hos utvalda barberarsalonger kan man fortfarande uppleva känslan av en klassiskt rakning med rakkniv. En avslappnande upplevelse för mannen.

395 - 695 kr

I en stridsflygsimulator får alla chansen att leva ut sina drömmar. För vem vill inte leka Tom Cruise för en dag.

1095 kr (LiveIt.se)

Det här är paketet för dig som vill unna någon lite vardagslyx. Mottagaren får själv välja sin favoritbehandling, exempelvis manikyr, massage eller ansiktsbehandling.

745 kr (LiveIt.se)

Provflyg ett stridsplan - en unik present för kicksökaren.

2400 kr (Upplevelsepresent.se)

Professionell och personlig shopping för den modeintresserade.

1250 kr (Upplevelsepresent.se)

Att ge bort ett smycke är en klassiskt present. Att ge bort ett smycke som mottagaren själv har skapat är inte lika vanligt, men kanske än mer uppskattat!

1245 kr (LiveIt.se)

En romantisk tur runt Djurgården med häst och vagn. Njut av en mysig picnic längs vägen. Bra bröllopspresent.

2495 kr (Upplevelsepresent.se)

Förverkliga en dröm - prova på fallskärmshoppning tillsammans med en erfaren instruktör. Inga förkunskaper krävs.

2395 - 4000 kr

Åk med i ett tvåsitsigt flygplan avsett för konstflyg. Du får känna på G-krafter som normalt bara stridspiloter får uppleva.

3995 kr (GreatDays)

Skärmflyg är både häftigare och mindre läskigt än vad många tror. Upplev friheten och tystnaden när du svävar fritt under skärmen.

995 - 7495 kr

Lär dig köra offroadbilar över stockar, klippor och branta sluttningar. Här blandas teoretisk genomgång med mycket action bakom ratten.

1190 - 7400 kr

Träningsläger i Enduro för dig som vill utvecklas som motorcykelförare. Teori och praktik varvas under två roliga dagar.

3700 kr (Upplevelsepresent.se)

Kurs i nattfotografering för alla fotointresserade som vill utveckla sin hobby.

1295 kr (Upplevelse.com)

Låt någon bli stjärna för en dag. I en professionell musikstudio spelar ni in en låt som ni sedan får med er på CD.

1850 kr (Upplevelse.com)

Under en blomsterkurs får du binda din egen bukett, samtidigt som du lär dig om olika blommor. Kurserna anpassas efter de blommor som är aktuella för säsongen.

475 - 3500 kr

Under några kreativa timmar skapar du dina egna personliga smycken under professionell handledning. Efter en grundgenomgång är det bara att låta kreativiteten flöda.

595 kr (LiveIt.se)

Under en chokladprovning får du njuta av choklad i världsklass. Du lär dig mer om chokladens historia och vad som utmärker en riktigt bra choklad.

399 - 745 kr

Gå en baristakurs på Sweden Coffee School och lär dig göra lika bra espresso eller cappuccino som proffsen.

800 kr (Sweden coffee school)

Chokladmassage är en må-bra behandling som drar nytta av de lyckokänslor som choklad förmedlar. Massagen är lugn avkopplande, och ger en lyckokänsla efteråt.

995 - 1100 kr

Provskjut allt från finkalibriga handeldvapen till tunga pistoler. Hur känns det egentligen att avfyra en .44 magnum?

300 - 3000 kr (Upplevelse.com)

Hyr in en professionell kock som lagar en gourmetmiddag i ditt kök. Bra som bröllopspresent, vid större högtider, födelsedagar mm.

3375 - 5195 kr

Det dyker upp fler och fler bra behandlingar för män som är måna om sitt yttre. En avslappnande ansiktsbehandling är en bra present till pojkvännen eller sin äkta man.

550 kr (Upplevelsepresent.se)

Vaxning är en smärtsam men effektiv metod för att ta bort hårväxt. Passar som present till den skönhetsmedvetne, eller som aktivitet på svensexor.

500 kr (Upplevelsepresent.se)

Att dyka är både avslappnande och spännande. Tillsammans med en erfaren instruktör får du prova på dykning under säkra och minnesvärda former.

445 - 4295 kr

Bli ett med naturen i det brusande vattnet! Detta är en fartfylld present för både erfarna forspaddlare och entusiastiska nybörjare som inte är rädda för att bli blöta.

845 kr (LiveIt.se)

Att åka på RIB-safari är ett äventyrligt och fartfyllt sätt att upptäcka havet och skärgården. Och fort går det - upp mot 50 knop.

1045 kr (LiveIt.se)

Bli stjärna för en dag och gör en egen musikvideo. Mottagaren av denna present får sjunga in en låt och därefter framföra den i en egen musikvideo.

3650 kr (Upplevelse.com)

Att simma med hajar är få förunnat. På Kolmårdens djurpark kan du dra på dig våtdräkten och möte hajarna i deras stora akvarium.

2495 kr (LiveIt.se)