Vi använder cookies för att göra ditt presentletande så smidigt som möjligt. Genom att använda sajten godkänner du vår cookiepolicy. OK

Presenter till flickvännen eller frun

Tips på fina presenter när du vill överraska din flickvän, sambo eller fru. Kanske är det dags för födelsedag, bröllopsdag eller att ni firar ert första år tillsammans. Här hittar du framförallt romantiska och personliga kärleksgåvor som visar uppskattning till den du tycker om.

 
Mystoffla extravaganza! Värm dem i mikron, och de håller värmen i ca två timmar. Fyllda med värmebevarande linfrö och väldoftande lavendel.

299 kr (Coolstuff)

Upplevelser ger minnen för livet. Ett presentkort på en upplevelse är ett bra sätt att låta mottagaren bestämma vilken dröm han eller hon vill uppfylla.

100 - 5000 kr (Upplevelse.com)

En champagneprovning tar dig med på en resa i glitter och glamour. En champagneexpert vägleder genom druvor, bubblor och historia.

595 kr (LiveIt.se)

En fyll-i-bok som hjälper dig att förmedla din kärlek till din partner.

179 kr (MyHeart.se)

Det här är paketet för dig som vill unna någon lite vardagslyx. Mottagaren får själv välja sin favoritbehandling, exempelvis manikyr, massage eller ansiktsbehandling.

745 kr (LiveIt.se)

Somna sött och dröm vackert med huvudet på ett romantiskt örngott.

299 kr

Vackert silverhjärta där du kan gravera in ett namn eller en kärlekshälsning.

1450 kr (SoBling)

En personlig och kärleksfull present. Gravera in namnet på den du tycker om.

295 kr (Gravyrbutiken.se)

Skapa en kärlekstavla genom att smörja in varandra med färg och älska på den medföljande kanvasduken.

545 kr (Coolstuff)

En söt nalle kan smälta även det hårdaste hjärta. Här hittar du nallar som passar att ge bort till den du håller kär.

100 - 600 kr (Nalleriet)

En litet hjärta i plast som automatiskt värms upp när du trycker på en knapp. En romantisk present att ge till din flickvän eller pojkvän.

29 kr (Coolstuff)

Överraska din partner med detta stora uppblåsbara hjärta som skapar en romantisk stämning.

89 kr (Coolstuff)

Romantiska skraplotter för ett helt år. Skrapa en lott varje vecka och ni har alltid nya, intressanta sätt att hålla kärleken och romantiken vid liv.

169 kr (MyHeart.se)

En kärleksväxt inuti en konservburk. Ge växten till någon du tycker om. Vattna den och efter ca en vecka växer det fram ett kärleksmeddelande.

49 kr (Coolstuff)

Bjud på en riktigt romantisk frukost med ägg formade som hjärtan.

49 kr (Coolstuff)

Skicka en romantisk hälsning till flickvännen - i choklad!

100 - 300 kr (GetSpecial.se)

Vinprovning är en trevlig aktivitet som passar såväl vinkännaren som den glada amatören. En kunnig handledare guidar genom druvor, distrikt och årgångar.

395 - 2700 kr

En söt liten apa som viger hela sitt liv åt att torka ditt nagellack så snabbt som möjligt. En rolig pryl för stilmedvetna tjejer med ett drag av pryltokighet.

89 kr (Coolstuff)

Sött doftljus med rosett. På framsidan står "Jag älskar dig". På insidan fortsätter texten med "mer och mer för varje dag som går".

79 kr (D7)

52 skrapkort med sensuella uppgifter och busiga överraskningar. Perfekt sätt för par att hålla romantiken vid liv.

149 kr (MyHeart.se)

Wow! Dessa tredimensionella fotografier drar blickarna till sig. Överraska din flickvän med ett porträtt av henne och dig, magiskt ingraverat i ett glasblock.

200 - 2000 kr (Crystal Memories)

Armband i silver och läder från Efva Attling med texten "Amor Vincit Omnia" - kärleken övervinner allt.

1390 kr (SoBling)

Skapa en personlig T-shirt till nån du gillar.

169 kr (D7)

100 stycken röda rosenblad som används för att skapa en känsla av romantik. När du vill bjuda din älskling på en överraskning bidrar dessa med en romantisk atmosfär.

89 kr (Coolstuff)

Skall du ge tjejen blommor i present? Kolla då in denna romantiska vas från Orrefors. Toppen av vasen bildar ett tydligt hjärta.

1900 kr (Royal Design)

Glasblåsning är en populär present för kreativa personer. Designa och tillverka ditt eget glasföremål under ledning av professionella glasblåsare.

595 - 1790 kr

Lås in vinflaskan i en klurig konstruktion av trä och snören. Man kommer inte åt flaskan innan man löser pusslet. En första klassens stämningshöjare.

199 kr (Coolstuff)

Smycken som graveras med din egen bild, och ibland även med valfri text.

239 - 479 kr

Ett hjärta fullt av erotiska utmaningar blir en present för dig och din partner. Genomför en utmaning varje kväll, eller ägna en hel helg åt vågade och kreativa lekar.

149 kr (D7)

Rosa handbojor som säkert väcker både osäkerhet och viss nyfikenhet hos den som öppnar paketet. Frågan är om du vågar ge detta till din flickvän.

99 kr (D7)

En burk full av kärlekspiller, där varje piller innehåller en lapp där du skriver ett romantiskt meddelande till din partner.

79 kr (Coolstuff)

Feromoner är ett naturligt ämne som lockar sexuella partners. Denna parfym ökar attraktionskraften hos män och kvinnor. Bra present för både singlar och parförhållanden.

349 kr (Coolstuff)

"Svär du att säga sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen?" Ett kul och avslöjande sätt att lära känna din flickvän lite närmare.

199 kr (Partykungen)

Asiatisk tradition där ett par visar sin eviga kärlek genom att låsa fast ett hänglås och slänga bort nyckeln. Romantisk ceremoni som spridit sig till Sverige.

330 kr (GetPersonal.se)

Brist på fantasi? Inga problem! Här är en box med 40 kort som ger er enkla tips om hur ni vårdar kärleken och får den att blomstra och räcka länge.

199 kr (MyHeart.se)

Tjejer älskar att få blommor. Och det är hur enkelt som helst att beställa. Kolla in dessa fina kärleksbuketter som är speciellt framtagna för att överraska den du tycker om.

200 - 500 kr (Flowerhouse.se)

Laga mat tillsammans med professionella kockar och andra matintresserade. En kväll full av tips och inspiration för den matintresserade.

990 - 1495 kr

Ett massagetillbehör som enkelt ger en effektiv massage utan att trötta ut otränade fingrar och tummar.

159 kr (Coolstuff)

Under en chokladprovning får du njuta av choklad i världsklass. Du lär dig mer om chokladens historia och vad som utmärker en riktigt bra choklad.

399 - 745 kr

Smycken som består av två matchande delar. Varje person bär sin del men det syns tydligt att ni delar samma smycke.

590 kr

  • 1
  • 2