Ålder: Ange ålder
Pris: Alla prisnivåer
Ort:
Hela Sverige

Presenter till en man

Här samlar vi presenttips för riktiga män. Och riktiga män kommer ju i alla former, t ex gifta män, sambo, pappa, kollega mm. Och kanske är det denna grupp som är absolut svårast att hitta present till. Ofta har de det bra ekonomiskt, lägger redan en massa pengar på sin hobby och är svåra att överraska.

Målsättningen är alltså klar, att hitta presenter som faktiskt berör, som muntrar upp eller som fyller en funktion i mannens liv. Låt jakten börja...

 
Presentkort på en upplevelse
Upplevelser ger minnen för livet. Ett presentkort på en upplevelse är ett bra sätt att låta mottagaren bestämma vilken dröm han eller hon vill uppfylla.

100 - 5000 kr (Upplevelse.com)

Skänk en get och hjälp fattiga familjer
Skänk en get eller andra djur till behövande familjer i Afrika. Din gåva hjälper kvinnor och barn att få en ny start i livet.

100 - 2000 kr

Tredimensionella fotografier i glas
Wow! Dessa tredimensionella fotografier drar blickarna till sig. Modern laserteknik graverar ditt fotografi rakt in i glasblocket. Garanterat unikt.

200 - 2000 kr (Crystal Memories)

Fågelholk med kamera
Fågelholk som innehåller en kamera som du kopplar till datorn eller TV:n. Du kan på nära håll följa hur fågeln lägger ägg, ruvar och matar sina ungar.

1395 kr (Coolstuff)

Designa en unik och personlig herrklocka
En personlig klocka där man själv kombinerar modell, armband, visare, urverk mm. En suverän överraskning till mannen som har allt.

2500 - 4000 kr (Few.se)

Tofflor som man värmer i mikron
Mystoffla extravaganza! Värm dem i mikron, och de håller värmen i ca två timmar. Fyllda med värmebevarande linfrö och väldoftande lavendel.

249 kr (Coolstuff)

Stålmannen morgonrock
Tänk att flyga upp ur sängen på morgonen och känna sig som Stålmannen.

Produkten är tillfälligt slut

395 kr (Bluebox)

Magnetarmband som håller skruvar och muttrar på plats
Magnogrip - ett otroligt praktiskt hjälpmedel för den som har en tendens att sumpa spikarna när det hemmasnickras, eller som har många skruvar i luften.

169 kr (SmartaSaker.se)

Kylmugg för öl
Partymugg som håller ölen kall. Lägg in den i kylskåpet ett tag så har du hela tiden kall öl på festen.

49 kr (Coolstuff)

Whiskyprovning
On the rocks, straight up eller som ingrediens i en drink. På en whiskyprovning får du inblick i whiskyns intressanta historia.

395 - 4400 kr

Vinpussel - ett roligare sätt att ge bort en vinflaska
Lås in vinflaskan i en klurig konstruktion av trä och snören. Man kommer inte åt flaskan innan man löser pusslet. En första klassens stämningshöjare.

199 kr (Coolstuff)

Akrobatflyg - en omtumlande flygupplevelse
Åk med i ett tvåsitsigt flygplan avsett för konstflyg. Du får känna på G-krafter som normalt bara stridspiloter får uppleva.

3995 kr (GreatDays)

Magisk fjärrkontroll á la Harry Potter
Digital leksak i dess rätta bemärkelse. Trollstav med vilken du styr dina tekniska prylar och zappar - som i ett trollslag!

595 kr (Coolstuff)

Gör dina egna nostalgiska filmisar
Idolkorten var populära på 50- och 60-talet. Numera kan alla bli stjärnor. Gör en egen filmis av dina foton och bjud mottagaren på en nostalgitripp.

300 - 600 kr (Bildfixarbyrån (F)ART)

Drinkschack
Genialt schackspel för festen, där varje pjäs består av ett snapsglas som skall tömmas när det blir utslaget. Får igång förfesten och trimmar hjärncellerna (eller inte).

195 kr (Coolstuff)

Nyckelring till Mr Perfect
En nyckelring att ge bort till den perfekte mannen. Eller till honom som tror sig vara det.

125 kr (Bluebox)

Radiostyrda stridsvagnar
Man blir aldrig för gammal för att leka! De här batteridrivna stridsvagnarna blir en succé på festen. Utmana varandra på duell och kämpa för att överlista och besegra motståndaren!

549 kr (Coolstuff)

Öltorn med kylning
Servera en nytappad, iskall öl på festen! Kul ölpryl som garanterat blir festens stora samtalsämne.

399 kr (D7)

Grillkungens förkläde
Vem är kung vid grillen? Personen som ständigt provar nya marinader och glazer, som står vid utegrillen nästan året runt. Grillkungen förtjänar ett äkta kockförkläde av hög kvalitet!

129 kr (D7)

Skelett vid datorn
Skelettprydnad till datornörden - en prydnadsfigur i vår tid.

169 kr (D7)

Chokladprovning
Under en chokladprovning får du njuta av choklad i världsklass. Du lär dig mer om chokladens historia och vad som utmärker en riktigt bra choklad.

399 - 745 kr

Prova på pistolskytte
Provskjut allt från finkalibriga handeldvapen till tunga pistoler. Hur känns det egentligen att avfyra en .44 magnum?

800 kr (Upplevelsepresent.se)

Dekaler till laptop - Gör din dator mer personlig
Gör din laptop mer personlig med snygga dekaler. Förändrar helt utseendet och skiljer ut datorn och dess ägare från mängden.

200 - 300 kr (Bluebox)

Personliga muggar med foto och tryck
Att skapa en personlig fotomugg tar bara några minuter. Det är en enkel, billig och rolig present. Designa muggen med text och bild helt enligt dina egna önskemål.

100 - 400 kr

Diplom - Årets Man
Känner du en riktig superman? Låt honom veta det i så fall. Ett diplom är ett enkelt sätt att berätta för någon hur bra han är. Diplomet har mycket plats för en personlig och uppmuntrande formulering.

25 kr (D7)

Skön jumpsuit som gör dig till Stålmannen
Här hittar du mysdressen som förvandlar dig till Superman.

449 kr (Bluebox)

Hugogate elektronisk slipshängare
Elektronisk slipshängare som rymmer 30 slipsar. Med en enkel knapptryckning roterar du dina slipsar och inbyggd belysning gör att du alltid hittar rätt slips!

299 kr (Coolstuff)

Binär klocka
Klocka som visar tiden enligt binär kod - samma språk som datorer använder. När du väl lärt dig systemet så går den snabbt att läsa av.

369 kr (Coolstuff)

USB-koppvärmare
Koppla denna koppvärmare till USB-porten och du behöver aldrig mer känna smaken av kallt kaffe eller te vid datorn.

79 kr (Coolstuff)

Beställ vackra blommor
Överraska någon med vackra blommor. Det är enkelt och bekvämt att beställa, och blommorna skickas direkt till mottagaren.

150 - 600 kr

Superpresentkortet - räddaren i nöden
Presentångest? Beställ ett superpresentkort där mottagaren själv väljer i vilken butik han eller hon vill handla. Kan levereras via sms eller email om du har ont om tid.

100 - 1000 kr (PresentKortTorget.se)

Lek Tom Cruise i en stridsflygsimulator
I en stridsflygsimulator får alla chansen att leva ut sina drömmar. För vem vill inte leka Tom Cruise för en dag.

1040 kr (LiveIt.se)

Manschettknappar
Inget piffar upp en kostym som ett par flotta manschettknappar! Här får du förslag på stiliga, roliga eller annorlunda manschettknappar.

199 - 2000 kr

Tidningar för män
Förslag på tidningar som passar olika typer av män. Att ge bort en prenumeration är enkelt och skänker glädje och nytta under lång tid.

40 - 2000 kr

Slipsnål i silver med din egen text
Slipsnål i silver till mannen som har allt. Låt stansa in ditt telefonnummer, ett viktigt datum eller barnens namn.

300 - 400 kr (Favoritsmycken)

Lyxig rakning hos professionell barberare
Hos utvalda barberarsalonger kan man fortfarande uppleva känslan av en klassiskt rakning med rakkniv. En avslappnande upplevelse för mannen.

395 - 695 kr

Ölprovning
En present till den sanna ölälskaren. På en ölprovning får man lära sig om ölets spännande historia samt naturligtvis provsmaka flera varianter av detta skummande guld.

300 - 1695 kr

Prova på dykning
Att dyka är både avslappnande och spännande. Tillsammans med en erfaren instruktör får du prova på dykning under säkra och minnesvärda former.

445 - 4295 kr

Fotbollsfarsa åt gatubarn
Fotbollsfarsa åt hemlösa barn i Uganda, vilken fin present! Ge bort ett medlemskap i Tigers Club och med det en ny chans i livet för fotbollsälskande gatubarn.

100 - 2000 kr (Webaidshop)

Bli porscheägare för en dag
För alla som trånandes vänder sig om när en snygg bil dyker upp. Bli porscheägare för en dag och upplev livet bakom ratten på en sportbil.

3295 kr (LiveIt.se)