Ålder: Ange ålder
Pris: Alla prisnivåer
Ort:
Hela Sverige

Presenter till flickvännen

När man ska ge en överraskning till sin flickvän, sambo eller fru vill man gärna att presenten ska vara fin, romantisk och passa just henne. Här får du tips på bra presenter att överraska flickvännen med - som julklapp, på hennes födelsedag eller när du helt enkelt vill visa att hon är den viktigaste och vackraste i ditt liv.

 
Tredimensionella fotografier i glas
Wow! Dessa tredimensionella fotografier drar blickarna till sig. Överraska din flickvän med ett porträtt av henne och dig, magiskt ingraverat i ett glasblock.

200 - 2000 kr (Crystal Memories)

Smycken med foton
Smycken som graveras med din egen bild, och ibland även med valfri text.

239 - 479 kr

Magic Egg - växt med ett budskap
Ett magiskt ägg som kläcks och blir en stor växt bara man börjar vattna det. En rolig present till en vän eller till den du älskar. Väcker stor uppmärksamhet och glädje.

69 kr (Coolstuff)

Presentkort på en upplevelse
Upplevelser ger minnen för livet. Ett presentkort på en upplevelse är ett bra sätt att låta mottagaren bestämma vilken dröm han eller hon vill uppfylla.

100 - 5000 kr (Upplevelse.com)

Skicka romantiska godispaket på posten
Hos godisboxen.se kan du skicka romantiska paket som innehåller godis och en överraskning, t ex biobesök, trisslotter och kärlekscheckar.

169 - 299 kr

Fjärilshalsband från Efva Attling
Fjärilen - en klassisk symbol för allt som är vackert, skört och romantiskt. Här två fina små silverfjärilar som är fästa vid varandra. Kvinnligt och smakfullt.

1400 kr (SoBling)

52 Romantiska Veckor
Romantiska skraplotter för ett helt år. Skrapa en lott varje vecka och ni har alltid nya, intressanta sätt att hålla kärleken och romantiken vid liv.

169 kr (MyHeart.se)

Vinprovning
Vinprovning är en trevlig aktivitet som passar såväl vinkännaren som den glada amatören. En kunnig handledare guidar genom druvor, distrikt och årgångar.

495 - 2400 kr

Kinky Heart - 100 vågade (s)experiment
Ett hjärta fullt av erotiska utmaningar blir en present för dig och din partner. Genomför en utmaning varje kväll, eller ägna en hel helg åt vågade och kreativa lekar.

149 kr (D7)

Kärleksarmband från Efva Attling
Armband i silver och läder från Efva Attling med texten "Amor Vincit Omnia" - kärleken övervinner allt.

1390 kr (SoBling)

Glasblåsning
Glasblåsning är en populär present för kreativa personer. Designa och tillverka ditt eget glasföremål under ledning av professionella glasblåsare.

595 - 1790 kr

Hjärtformad Valentino vas
Skall du ge tjejen blommor i present? Kolla då in denna romantiska vas från Orrefors. Toppen av vasen bildar ett tydligt hjärta.

1900 kr (Royal Design)

Hjärtformat smycke med egen gravyr
En personlig och kärleksfull present. Gravera in namnet på den du tycker om.

295 kr (Gravyrbutiken.se)

Romantiska örngott
Somna sött och dröm vackert med huvudet på ett romantiskt örngott.

299 kr

Tofflor som man värmer i mikron
Mystoffla extravaganza! Värm dem i mikron, och de håller värmen i ca två timmar. Fyllda med värmebevarande linfrö och väldoftande lavendel.

249 kr (Coolstuff)

Kärlekslås
Asiatisk tradition där ett par visar sin eviga kärlek genom att låsa fast ett hänglås och slänga bort nyckeln. Romantisk ceremoni som kommer mer och mer till Sverige.

330 kr (GetPersonal.se)

Kärleksnallar
En söt nalle kan smälta även det hårdaste hjärta. Här hittar du förslag på nallar som kan skickas till den du håller kär. Ett enkelt sätt att visa känslor.

200 - 975 kr

100 romantiska utmaningar som ökar passionen
Spel som innehåller 100 romantiska utmaningar. Ett enkelt sätt att krydda sin relation. Ge bort till pojkvännen eller flickvännen och ta fram när ni behöver lite omväxling.

149 kr (D7)

Silversmideskurs
Att ge bort ett smycke är en klassiskt present. Att ge bort ett smycke som mottagaren själv har skapat är inte lika vanligt, men kanske än mer uppskattat!

1245 kr (LiveIt.se)

I love... T-shirt med egen text
Skapa en personlig T-shirt till nån du gillar.

169 kr (D7)

52 busiga nätter
52 skrapkort med sensuella uppgifter och busiga överraskningar. Perfekt sätt för par att hålla romantiken vid liv.

149 kr (MyHeart.se)

Älskling - spelet som avslöjar din partners alla sidor
"Svär du att säga sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen?" Ett kul och avslöjande sätt att lära känna din flickvän lite närmare.

199 kr (Partykungen)

Graverbart hjärta - Efva Attling
Vackert silverhjärta där du kan gravera in ett namn eller en kärlekshälsning.

1400 kr (SoBling)

Kärlekspiller
En burk full av kärlekspiller, där varje piller innehåller en lapp där du skriver ett romantiskt meddelande till din partner.

75 kr (Coolstuff)

Romantisk picnic på Djurgården med häst och vagn
En romantisk tur runt Djurgården med häst och vagn. Njut av en mysig picnic längs vägen. Bra bröllopspresent.

2495 kr (Upplevelsepresent.se)

Nagellackstorkare
En söt liten apa som viger hela sitt liv åt att torka ditt nagellack så snabbt som möjligt. En rolig pryl för stilmedvetna tjejer med ett drag av pryltokighet.

44 kr (Coolstuff)

40 kärlekstips
Brist på fantasi? Inga problem! Här är en box med 40 kort som ger er enkla tips om hur ni vårdar kärleken och får den att blomstra och räcka länge.

179 kr (MyHeart.se)

Doftljus - Jag älskar dig
Sött doftljus med rosett. På framsidan står "Jag älskar dig". På insidan fortsätter texten med "mer och mer för varje dag som går".

79 kr (D7)

Avgjutning av din ... snopp
Paket med allt du behöver för att göra en naturtrogen avgjutning av din eller någon annans snopp. Vibrerar gör den också.

299 kr (Coolstuff)

"Min älskling, en bok om oss!" - bok att ge bort till din partner
Scrapbookinspirerad bok, kul både att göra och ge bort! Fotoramar, listor, bilder mm hjälper dig att göra en personlig och kärleksfull present till din älskade.

125 kr (Bluebox)

I love... Förkläde med egen text
I love... Ge bort ett personligt förkläde med text du själv väljer.

199 kr (D7)

Chokladros
Blommor eller choklad? Med den här chokladrosen slipper du välja. Knoppen är gjord av choklad, så mottagaren får både en kärleksfull hälsning och en dos chokladnjutning.

79 kr (Coolstuff)

Klänning som håller koll på dina smycken
Lättöverskådlig och praktisk smyckesförvaring att hänga på galge. Du slipper halsbandstrassel och kan på ett ögonblick hitta det smycke du söker.

349 kr (Bluebox)

Blommor för att visa kärlek
Tjejer älskar att få blommor. Och det är hur enkelt som helst att beställa. Kolla in dessa fina kärleksbuketter som är speciellt framtagna för att överraska den du tycker om.

200 - 500 kr (Flowerhouse.se)

En kärleksförklaring - romantisk bok som du själv fyller i
En romantisk bok som hjälper dig att berätta vad du tycker om hos din flickvän. Plats för både texter och bilder. En present som är rolig att skriva och ännu roligare att ta emot.

Produkten är tillfälligt slut

180 kr (Presentkuriren)

Hjärtformade ägg
Bjud på en riktigt romantisk frukost med ägg formade som hjärtan.

49 kr (Coolstuff)

Diplom - Världens Bästa Flickvän
Gör din flickvän glad och stolt. Ge bort ett diplom som visar hur värdefull hon är. På diplomet kan du skriva din egen text och på så sätt beskriva varför just din flickvän är bäst.

25 kr (D7)

Romantisk rosenbädd
100 stycken röda rosenblad som används för att skapa en känsla av romantik. När du vill bjuda din älskling på en överraskning bidrar dessa med en romantisk atmosfär.

89 kr (Coolstuff)

Chokladprovning
Under en chokladprovning får du njuta av choklad i världsklass. Du lär dig mer om chokladens historia och vad som utmärker en riktigt bra choklad.

399 - 745 kr

Parsmycken
Smycken som består av två matchande delar. Varje person bär sin del men det syns tydligt att ni delar samma smycke.

590 kr

  • 1
  • 2