Ålder: Ange ålder
Pris: Alla prisnivåer
Ort:
Hela Sverige

Presenter till flickvännen

När man ska ge en överraskning till sin flickvän, sambo eller fru vill man gärna att presenten ska vara fin, romantisk och passa just henne. Här får du tips på bra presenter att överraska flickvännen med - som julklapp, på hennes födelsedag eller när du helt enkelt vill visa att hon är den viktigaste och vackraste i ditt liv.

 
Presentkort på en upplevelse
Upplevelser ger minnen för livet. Ett presentkort på en upplevelse är ett bra sätt att låta mottagaren bestämma vilken dröm han eller hon vill uppfylla.

100 - 5000 kr (Upplevelse.com)

Tredimensionella fotografier i glas
Wow! Dessa tredimensionella fotografier drar blickarna till sig. Överraska din flickvän med ett porträtt av henne och dig, magiskt ingraverat i ett glasblock.

200 - 2000 kr (Crystal Memories)

Smycken med foton
Smycken som graveras med din egen bild, och ibland även med valfri text.

239 - 479 kr

Romantiska örngott
Somna sött och dröm vackert med huvudet på ett romantiskt örngott.

299 kr

Kärlekspiller
En burk full av kärlekspiller, där varje piller innehåller en lapp där du skriver ett romantiskt meddelande till din partner.

75 kr (Coolstuff)

52 busiga nätter
52 skrapkort med sensuella uppgifter och busiga överraskningar. Perfekt sätt för par att hålla romantiken vid liv.

149 kr (MyHeart.se)

Tofflor som man värmer i mikron
Mystoffla extravaganza! Värm dem i mikron, och de håller värmen i ca två timmar. Fyllda med värmebevarande linfrö och väldoftande lavendel.

249 kr (Coolstuff)

Avgjutning av din ... snopp
Paket med allt du behöver för att göra en naturtrogen avgjutning av din eller någon annans snopp. Vibrerar gör den också.

299 kr (Coolstuff)

Kärleksnallar
En söt nalle kan smälta även det hårdaste hjärta. Här hittar du förslag på nallar som kan skickas till den du håller kär. Ett enkelt sätt att visa känslor.

200 - 700 kr

Kinky Heart - 100 vågade (s)experiment
Ett hjärta fullt av erotiska utmaningar blir en present för dig och din partner. Genomför en utmaning varje kväll, eller ägna en hel helg åt vågade och kreativa lekar.

149 kr (D7)

Hjärtformad stekpanna
Skapa lite vardagsromantik med den hjärtformade stekpannan. Bjud din älskling på romantiska ägg eller pannkakor.

89 kr (Coolstuff)

Skicka romantiska godispaket på posten
Hos godisboxen.se kan du skicka romantiska paket som innehåller godis och en överraskning, t ex biobesök, trisslotter och kärlekscheckar.

169 - 299 kr

I love... T-shirt med egen text
Skapa en personlig T-shirt till nån du gillar.

169 kr (D7)

Doftljus - Jag älskar dig
Sött doftljus med rosett. På framsidan står "Jag älskar dig". På insidan fortsätter texten med "mer och mer för varje dag som går".

79 kr (D7)

Klänning som håller koll på dina smycken
Lättöverskådlig och praktisk smyckesförvaring att hänga på galge. Du slipper halsbandstrassel och kan på ett ögonblick hitta det smycke du söker.

349 kr (Bluebox)

100 romantiska utmaningar som ökar passionen
Spel som innehåller 100 romantiska utmaningar. Ett enkelt sätt att krydda sin relation. Ge bort till pojkvännen eller flickvännen och ta fram när ni behöver lite omväxling.

149 kr (D7)

Glasblåsning
Glasblåsning är en populär present för kreativa personer. Designa och tillverka ditt eget glasföremål under ledning av professionella glasblåsare.

595 - 1790 kr

Nagellackstorkare
En söt liten apa som viger hela sitt liv åt att torka ditt nagellack så snabbt som möjligt. En rolig pryl för stilmedvetna tjejer med ett drag av pryltokighet.

89 kr (Coolstuff)

Kärlekslås
Asiatisk tradition där ett par visar sin eviga kärlek genom att låsa fast ett hänglås och slänga bort nyckeln. Romantisk ceremoni som kommer mer och mer till Sverige.

330 kr (GetPersonal.se)

Romantisk rosenbädd
100 stycken röda rosenblad som används för att skapa en känsla av romantik. När du vill bjuda din älskling på en överraskning bidrar dessa med en romantisk atmosfär.

89 kr (Coolstuff)

Kärleksbönan - Växt som säger 'I Love You'
En kärleksväxt inuti en konservburk. Ge växten till någon du tycker om. Vattna den och efter ca en vecka växer det fram ett kärleksmeddelande.

49 kr (Coolstuff)

Romantisk kylskåpspoesi
Ofärdiga dikter på burk, kan det vara nåt? I denna lilla box finns 360 magnetiska och kärleksfulla ord som du själv kombinerar ihop till vackra små meddelanden.

199 kr (Bluebox)

Magic Egg - växt med ett budskap
Ett magiskt ägg som kläcks och blir en stor växt bara man börjar vattna det. En rolig present till en vän eller till den du älskar. Väcker stor uppmärksamhet och glädje.

69 kr (Coolstuff)

Kärleksvantar
En vante med plats för två händer gör att ni kan hålla händer även när det är kallt ute. Romantisk present för vintern.

209 kr (Coolstuff)

Älskling - spelet som avslöjar din partners alla sidor
"Svär du att säga sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen?" Ett kul och avslöjande sätt att lära känna din flickvän lite närmare.

195 kr (Roliga Prylar)

T-shirt "Jag älskar dig"
T-shirt med ett riktigt kärleksbudskap som sprider varma känslor till dom du möter.

169 kr (D7)

Blommor för att visa kärlek
Tjejer älskar att få blommor. Och det är hur enkelt som helst att beställa. Kolla in dessa fina kärleksbuketter som är speciellt framtagna för att överraska den du tycker om.

200 - 500 kr (Flowerhouse.se)

Chokladprovning
Under en chokladprovning får du njuta av choklad i världsklass. Du lär dig mer om chokladens historia och vad som utmärker en riktigt bra choklad.

399 - 745 kr

Godisunderkläder
Underkläder som man kan äta upp. Ett roligt sätt att överraska sin partner.

55 kr (Coolstuff)

Diplom - Världens Bästa Älskare
Hur du förmånen att känna en riktig superälskare? Låt honom eller henne veta det i så fall. Att officiellt bli utnämnd till en bra älskare får kanske vissa att rodna, men de flesta blir nog mycket stolta.

25 kr (D7)

Diplom - Världens Bästa Flickvän
Gör din flickvän glad och stolt. Ge bort ett diplom som visar hur värdefull hon är. På diplomet kan du skriva din egen text och på så sätt beskriva varför just din flickvän är bäst.

25 kr (D7)

"Min älskling, en bok om oss!" - bok att ge bort till din partner
Scrapbookinspirerad bok, kul både att göra och ge bort! Fotoramar, listor, bilder mm hjälper dig att göra en personlig och kärleksfull present till din älskade.

125 kr (Bluebox)

Fluffiga rosa handbojor
Rosa handbojor som säkert väcker både osäkerhet och viss nyfikenhet hos den som öppnar paketet. Frågan är om du vågar ge detta till din flickvän.

149 kr (D7)

En kärleksförklaring - romantisk bok som du själv fyller i
En romantisk bok som hjälper dig att berätta vad du tycker om hos din flickvän. Plats för både texter och bilder. En present som är rolig att skriva och ännu roligare att ta emot.

Produkten är tillfälligt slut

180 kr (Presentkuriren)

Värmande hjärta
En litet hjärta i plast som automatiskt värms upp när du trycker på en knapp. En romantisk present att ge till din flickvän eller pojkvän.

29 kr (Coolstuff)

Silversmideskurs
Att ge bort ett smycke är en klassiskt present. Att ge bort ett smycke som mottagaren själv har skapat är inte lika vanligt, men kanske än mer uppskattat!

1245 kr (LiveIt.se)

40 kärlekstips
Brist på fantasi? Inga problem! Här är en box med 40 kort som ger er enkla tips om hur ni vårdar kärleken och får den att blomstra och räcka länge.

179 kr (MyHeart.se)

Kamasutra kärleksspel
Kärleksspel som bygger på den orientaliska läran om kärlekskonsten, KamaSutra. Steg för steg byggs spänningen upp mellan dig och din partner.

199 kr (D7)

Fotokalender med era bästa stunder
Ge flickvännen en kalender med era bästa stunder ihop. Varje månad väcker ett nytt minne.

200 - 400 kr

Avkopplande behandling som mottagaren själv väljer
Det här är paketet för dig som vill unna någon lite vardagslyx. Mottagaren får själv välja sin favoritbehandling, exempelvis manikyr, massage eller ansiktsbehandling.

795 kr (LiveIt.se)

  • 1
  • 2